Новини24

Всички новини от деня

Левски загуби от шахматисти след дузпи

Posted by novini24 в май 18, 2009

Даниел БоримировОтборът на Левски допусна поражение с дузпи от състава на Чес Юнайтед в традиционната среща между двата тима.

В редовното време срещата завърши наравно-6:6. Головата сметка в мача откри Даниел Боримиров, който носеше лентата за Левски. Кубинският гросмайстор Домингеш се превърна в голмайстор бележейки в мрежата на Руслан Михайлов за 1:1.

В шестата минута на стадион „Георги Аспарухов“ се появи Каприан Бербатов, който промени доста неща в играта на Чес Юнайтед. До края на първото полувреме, Левски дръпна с 3:1, а Даниел Боримиров стана автор на хеттрик.

След паузата Карлсен върна Чес в играта бележейки гол. Минута по-късно Емил Велев отбеляза за Левски и резултатът набъбна на 4:2.  Треньорът отново прати топката във вратата на Иванчук. След това обаче дойде ред на Киприан Бербатов, който вкара за 5:3.

Божидар вкара шестото парче за Левски, а шахматистите се вдигнаха на щурм и стигнаха до реми в сетния миг. Най-напред, играещия като полеви футболист Георги Петков си наниза автогол, а Домингеш и Карлсен също се разписаха по още веднъж, за да стане резултатът 6:6.

При дузпите на вратата за Левски застана Даниел Боримиров. За Чес точни бяха Бербо и Иванчук. За Левски единственият, който вкара от дузпа бе треньорът на вратарите Руслан Михайлов.

Източник / Актуално

Вашият коментар